Sivut

perjantai 18. tammikuuta 2013

Kokoonpanot Ilves – Pelicans

Jaossa on tänään kolme pistettä, jotka kelpaisivat varmasti kummallekin joukkueelle. Kumpikin pelaa veitsi kurkulla, joten peli-ilmeen luulisi olevan sen mukainen. Joukkueet lähtevät tammikuun tasauksen ensimmäiseen osaan seuraavilla sommitelmilla.

Ilves

Rajamäki – Viinanen – Hölli
Koistinen – Jokipakka

Korhonen – Kangasniemi – Sointu
Peltola – Mäkinen

Välimaa – Kokkala – Kuronen
Tukio – Näppilä

Huhtala – Keränen – Kivimäki

Kolppanen (Karjalainen).

Ilveksen ykkösketjussa debytoi tänään kokenut Mika Viinanen. Viinanen ei ole pelannut tällä kaudella vielä missään, joten tuntumaan pääsy ottaa taas oman aikansa. Alkukaudella LeKin kapteenina toiminut puolustaja Jarkko Näppilä siirtyi loppukaudeksi tupsukorviin. Ilveksen kokoonpano ei paperilla vakuuta, sen me kaikki näemme. Materiaali on todella kapea ja joukkue koostuu pääsääntöisesti nuorista pelaajista. Pelejä ei kuitenkaan ratkaista paperilla. Ilves antaa tänään varmasti Pelicansille kovan vastuksen. Se ei lähde kainostelemaan eikä pelkäämään paremman pelaajamateriaalin omaavia lahtelaisia. Ilveksen nuoret yksilöt punnitaan nyt. Kokeneemmat kaverit Martti Järventie, Jesse Niinimäki ja Miika Wiikman pakkasivat laukkunsa, joten nuorempien pelaajien on noustava nyt parrasvaloihin.

Pelicans

Pärssinen – Redenbach – Jormakka
Ylönen – Seikola

Tavi – Immonen – Sopanen
Jaatinen – Hurri

Pöyhönen – Saarenheimo – Männikkö
Korpikari – Richmond

Ritamäki – Paakkolanvaara – Isomäki

Myllyniemi (Juvonen).

Jarkko Immonen palaa loukkaantumisensa jälkeen takaisin kaukaloon. Mies palaa tutulle paikalle Tavin ja Sopasen vierelle. Kentän peli on toiminut mainiosti, joten tässä Pelicansilla on käsissään erittäin pelivalmis kolmikko. Jari Kauppila siirtyy syrjään pelaavasta kokoonpanosta. Kapteeni Tommi Paakkolanvaara ottaa itseoikeutetusti nelossentterin tontin itselleen. Nyt ”Paakkis” pelaa itselleen omimmalla paikalla, täysin puolustavassa roolissa. Muut vitjat pysyvät samoina voitokkaasta TPS-pelistä. Ilkka Pikkarainen jatkaa katsomon puolella, ansaitusti. Hän ei ole tuonut koko kaudella minkäänlaista lisäarvoa lahtelaisten peliin, päinvastoin. Toki, rooli on jäänyt pieneksi, mutta parhaat pelaa. Mielenkiintoista nähdä, millä pelipäällä Danny Richmond on tänään. Richmond on paremman jaksonsa jälkeen pelannut taas todella alavireisesti. Mies tekee kaiken vain sinnepäin, eikä fokus ole olennaisessa. Purkukiekot, sijoittuminen ja kaikki ehkä pienetkin asiat on tehty Richmondin toimesta hutiloiden. Jesse Niinimäki nähdään Pelicans-nutussa vasta huomisen kotipelissä Ilvestä vastaan.

Murtaako Pelicans Tampereen kirouksen ja nappaa Ilvekseltä elintärkeät kolme pistettä? Lähtökohdat ovat ympäripyöreät ja vastauksen tähän saamme illalla.

Ilves – Pelicans klo 18.30.

Aleksi Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti